A- A A+

british flag

 • Home
 • Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα


ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ «CareHub», ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ «http://www.carehub.gr» ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «myCareHub».

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Η Intelligent Media ΕΠΕ (εφεξής η «Εταιρεία», ή εναλλακτικά «εμείς», «εμάς», «μας») σάς παρέχει την ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») για να γνωρίζετε τους τρόπους με τους οποίους πιθανώς θα συλλέξουμε, θα χρησιμοποιήσουμε, θα μοιραστούμε, αλλά και θα προστατέψουμε τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα μέσω της χρήσης του εξοπλισμού «CareHub» (εφεξής ο «Εξοπλισμός»), του ιστοτόπου www.carehub.gr (εφεξής ο «Ιστότοπος») και της υπηρεσίας «myCareHub» (εφεξής η «Υπηρεσία»). Η Εταιρεία δε θα αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεσή σας, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από την παρούσα Πολιτική. Ο όρος "εσείς" ή "σας" αναφέρεται σε οποιαδήποτε από τις θυγατρικές, τους συνεργάτες σας, τους υπαλλήλους και το γονέα ή κηδεμόνα. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για αυτή την Πολιτική μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η χρήση του εξοπλισμού απαγορεύεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Ως εκ τούτου, με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών ή μεγαλύτεροι και πλήρως ικανοί να κατανοήσετε την παρούσα Πολιτική Προστασίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση παρακαλούμε να εξέλθετε από την ιστοσελίδα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ

Η Εταιρεία συλλέγει ένα σύνολο προσωπικών πληροφοριών και στοιχείων, που αφορούν τους χρήστες του εξοπλισμού και του Ιστοτόπου. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή οντότητα, όπως το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πιθανές δραστηριότητες που συνδέονται με το εν λόγω πρόσωπο, καθώς και δεδομένα σωματικών παραμέτρων και μετρήσεων.

Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρεία μπορεί να περιλαμβάνουν και συγκεντρωτικά στοιχεία για μία ομάδα ή κατηγορία πελατών, τα οποία μας βοηθούν να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις τάσεις τους ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εξετάσουμε καλύτερα νέες υπηρεσίες και να τις προσαρμόσουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Τα συλλογικά δεδομένα μπορούν, επίσης, να μεταβιβάζονται ή να κατανέμονται σε τρίτους.
Επιπλέον, μέσω της χρήσης του εξοπλισμού και του Ιστοτόπου συλλέγονται κάποιες πληροφορίες αυτόματα, όπως η διεύθυνση IP σας και ο τύπος του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου που χρησιμοποιείτε.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό, τα δεδομένα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα των μετρήσεων που επιτελείτε, αποθηκεύονται σε online βάση δεδομένων. Τα δεδομένα αυτά είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία ή εσάς με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Ως ενδεικτικά δεδομένα από το γιατρό σας, ο οποίος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά μέσω του Ιστοτόπου (και πιο συγκεκριμένα της Υπηρεσίας) , και εφόσον του παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία πρόσβασης (e-mail και password), με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.
 • Για την καταγραφή των υπηρεσιών που λαμβάνετε από την Εταιρεία μέσω του εξοπλισμού.
 • Για την εκπαίδευση επαγγελματιών του χώρου της υγείας.
 • Για τη διεξαγωγή ιατρικών στατιστικών ερευνών.
 • Για την παροχή πληροφοριών σε λειτουργούς των τομέων της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας.
 • Για την αξιολόγηση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η κατανόηση των τρόπων χρήσης των δεδομένων σας (σωματικών παραμέτρων που εσείς παρέχετε και αποτελεσμάτων μετρήσεων του εξοπλισμού), σας βοηθά να:

 • Διασφαλίζετε την εγκυρότητά τους.
 • Κατανοήσετε καλύτερα πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από ποιους τα παραπάνω δεδομένα.

Τα εν λόγω δεδομένα μπορούν, υπό τον όρο της ανωνυμίας, να παρασχεθούν οποιαδήποτε στιγμή και με όποια μορφή η Εταιρεία θεωρεί ως κατάλληλη, σε:

 • Ιδιωτικούς και δημόσιους παρόχους υπηρεσιών υγείας.
 • Σε ασφαλιστικές εταιρείες.
 • Σε δημόσιες υπηρεσίες, υπεύθυνες για την πολιτική σχεδιασμού στον τομέα των υπηρεσιών υγείας.
 • Σε εταιρείες συνεργαζόμενες με την Εταιρεία, με σκοπό τη στατιστική ανάλυση των δεδομένων.
 • Σε εταιρείες που συλλέγουν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαφημιστικούς σκοπούς.
 • Σε τρίτα μέρη, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, εφόσον αυτό ζητηθεί από αρμόδια δικαστική αρχή.
 • Εφόσον ο εξοπλισμός έχει παραμετροποιηθεί κατόπιν αιτήματος του αγοραστή για να ταυτοποιεί τις μετρήσεις με συγκεκριμένα άτομα, στις αρμόδιες υπηρεσίες του αγοραστή.

Η συναίνεσή σας για τη διαμοίραση των προσωπικών σας στοιχείων μπορεί να δοθεί προφορικώς, γραπτώς, αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και κατά την έναρξη μιας υπηρεσίας που συμφωνείτε με τους όρους της. Η χρήση των εν λόγω στοιχείων μπορεί να γίνει από την Εταιρία και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας από την Υπηρεσία.

Σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, να συμβάλλουμε στο να επωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό από τις υπηρεσίες μας, αλλά και για να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε τις πελατειακές μας σχέσεις. Επομένως, δε θα τις αποκαλύψουμε σε τρίτους, παρά μόνο στο βαθμό που το επιτρέπει η παρούσα Πολιτική Προστασίας.

Η Εταιρεία διατηρεί την απαραίτητη ασφάλεια δικτύων, μέσω αναγνωρισμένων εργαλείων, τεχνικών, αλλά και γνωστών τεχνολογιών κρυπτογράφησης στο Διαδίκτυο (captcha), για την προστασία και την ασφαλή φύλαξη των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα συστήματά της. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Εταιρεία δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω σε άλλες ιστοσελίδες που μπορεί να επισκεφθείτε ή που αλληλεπιδρούν με οποιονδήποτε τρόπο με τον Ιστότοπο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Αν και όλα τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του Εξοπλισμού και της Υπηρεσίας , αποτελούν ιδιοκτησία της Εταιρείας, ως χρήστες διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Δικαίωμα γνώσης και πρόσβασης στα δεδομένα.
 • Δικαίωμα τροποποίησης των σωματικών παραμέτρων που έχετε παράσχει.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας, έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε/τερματίσετε το λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στον εξοπλισμό και στον Ιστότοπο, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εν λόγω διαγραφή, στέλνοντας ένα αίτημα μέσω e-mail στη διεύθυνση
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα του απαραίτητου χρόνου που θα χρειαστεί για να πραγματοποιήσει τη διαδικασία.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (NEWSLETTER)

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να σας αποστέλλει ηλεκτρονικά ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) που παρέχετε στον Ιστότοπο και στον εξοπλισμό, καθώς και μέσω έτοιμων λιστών με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τρίτους. Οι ενημερώσεις αυτές γίνονται για διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά και για να σας γνωστοποιήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη αυτών των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, είτε μέσω της αντίστοιχης επιλογής στον Ιστότοπο και στον εξοπλισμό, είτε με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/και αναθεώρησης της παρούσας Πολιτικής, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση. Η αναθεωρημένη Πολιτική θα ισχύει για υπάρχοντα ή μελλοντικά δεδομένα, από την ημερομηνία που θα αναγράφετε κάθε φορά σε αυτή. Ενημέρωση για τυχόν αλλαγές θα είναι διαθέσιμη στον Ιστότοπο και η συνεχιζόμενη χρήση του Ιστοτόπου ή του Εξοπλισμού ή της Υπηρεσίας συνιστά αποδοχή από την πλευρά σας αυτών των αλλαγών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρατηρήσεις, σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με την παραβίασή της, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να αποστείλετε επιστολή υπόψη Intelligent Media ΕΠΕ στη διεύθυνση Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, 15233.

Κατασκευάζεται και διατίθεται
από την Intelligent Media ΕΠΕ

logo im iso
Κώστα Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
Intelligent Media