//
A- A A+
  • Home
  • Η εταιρεία
  • Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Η ομάδα ανάπτυξης και διαχείρισης πίσω από το σταθμό CareHub, αποτελείται από άτομα με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό τους. Η ομάδα στο σύνολό της έχει ως στόχο την ανάπτυξη του σταθμού CareHub, καθώς και άλλων σύγχρονων τεχνολογιών για την προσωπική διαχείριση της υγείας, με γνώμονα την εκμάθηση της σημασίας της πρόληψης και της συνεχούς παρακολούθησης για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τα μέλη της ομάδας του CareHub είναι:

Γιώργος Τσιντζηλώνης (Managing Director): Στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη καινοτομικών έργων, τα οποία περιλαμβάνουν το συνδυασμό διαφόρων τύπων τεχνολογιών.  Είναι υπεύθυνος εποπτείας του συνόλου των ενεργειών που εμπλέκονται στην ανάπτυξη, διαχείριση και εξάπλωση των σταθμών CareHub.

Θεμής Κοντομάρης (Sales and Advertiting Director): Στέλεχος της διαφημιστικής αγοράς επί σειρά ετών, με μακρά εμπειρία σε θέσεις ευθύνης σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.  Είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και υλοποίηση διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών μέσω των σταθμών CareHub.

Νίκος Τσακνάκης (Commercial Director): Διαθέτει μακρά εμπειρία σε ανάλογες θέσεις σε εταιρείες τεχνολογίας και Internet.  Στην περίπτωση του σταθμού CareHub, είναι υπεύθυνος για τη σύναψη των εμπορικών συμφωνιών και τη δόμηση συνεργειών, με σκοπό την εξάπλωση του δικτύου των σταθμών CareHub.

Αποστόλης Κατρανίτσας (Head of Technology): Διαθέτει μακρά εμπειρία σε εξειδικευμένα τεχνολογικά projects που απαιτούν τον συνδυασμό hardware και software.  Αποτελεί τον ιθύνοντα νου πίσω από τον τεχνικό σχεδιασμό, την παραγωγή και τον έλεγχο ποιότητας των σταθμών CareHub.

Κατασκευάζεται και διατίθεται
από την Intelligent Media ΕΠΕ

logo im iso
Κώστα Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
Intelligent Media