//
A- A A+
  • Home
  • Νέα & άρθρα
  • Νέα
  • Το CareHub της Intelligent Media, στη ΜΙΝΝΕΤΑ Ασφαλιστική για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Το CareHub της Intelligent Media, στη ΜΙΝΝΕΤΑ Ασφαλιστική για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Το CareHub αποτελεί τον πρώτο Αυτοματοποιημένο Σταθμό Καταγραφής Σωματικών Παραμέτρων και Πληροφοριών Υγείας στην Ελλάδα, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καταγράφει σε μία συνεδρία βασικές παραμέτρους υγείας του χρήστη, αλλά και παράλληλα να λειτουργεί ως ένα μέσο στοχευμένης και δυναμικής ενημέρωσης.

 

CareHub τη Μινέττα

Η ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΤΑ εκμεταλλεύτηκε τη συγκεκριμένη καινοτομία για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς έδινε την δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν γρήγορα και χωρίς την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, μια σειρά από μετρήσεις σχετικά με τη σωματική τους υγεία. Οι χρήστες του CareHub, λάμβαναν αυτόματα τα αποτελέσματά τους εκτυπωμένα σε ένα χαρτί και μετά την τοποθέτηση του email τους, λάμβαναν τα αποτελέσματα και σε ηλεκτρονική μορφή. Παράλληλα, η ασφαλιστική εταιρεία είχε τη δυνατότητα επικοινωνίας στοχευμένων μηνυμάτων βάσει ηλικίας και φύλου του χρήστη, εκμεταλλευόμενη τη δυναμική δομή του user intrerface.

Ο καινοτόμος σταθμός CareHub, χρησιμοποιεί μετρητικές συσκευές υψηλής πιστότητας και πατενταρισμένα από την Intelligent Media ηλεκτρονικά κυκλώματα, καθώς και ένα ειδικά σχεδιασμένο user interface, διαχειριζόμενο από το χρήστη μέσω της ενσωματωμένης οθόνης αφής.

Κατασκευάζεται και διατίθεται
από την Intelligent Media ΕΠΕ

logo im iso
Κώστα Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
Intelligent Media