//
A- A A+
  • Home
  • CareHub
  • Εργαλείο marketing

Το CareHub ως εργαλείο marketing

Ο σταθμός μέτρησης σωματικών παραμέτρων CareHub, εκτός της τεχνολογικής καινοτομίας που εισάγει στον τομέα της πρόληψης αποτελεί και ένα ιδανικό μέσο για τη διαφήμιση και προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων που σχετίζονται με το χώρο της υγείας.

Πιο συγκεκριμένα το CareHub ως εργαλείο Marketing παρέχει τις εξής δυνατότητες:

  • Χρήση του CareHub για την ενδυνάμωση του εταιρικού προφίλ: To CareHub παρέχει από μόνο του μία υπηρεσία πρόληψης και παρακολούθησης προσωπικής υγείας στο κοινό. Η χρήση του από μία εταιρία έχει θετικό αντίκτυπο στο προφίλ της αφού συνδέει το όνομά της με την παροχή μίας υπηρεσίας υγείας. Η χρήση του CareHub είναι στοιχείο διαφοροποίησης μιας εταιρείας από τον ανταγωνισμό θέτοντας γερές βάσεις για την αύξηση του πελατολογίου της αλλά και την ενίσχυση της πιστότητας της ήδη υπάρχουσας πελατειακής βάσης.
  • Προβολή μέσω των εξωτερικών επιφανειών του CareHub: Οι εξωτερικές επιφάνειες του σταθμού CareHub είναι κατασκευασμένες από κατάλληλο υλικό και σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν την επικόλληση διαφημιστικών banners. Τα διαφημιστικά αυτά banners δίνουν τη δυνατότητα για μία πολύ έντονη παρουσία του διαφημιζόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας στο χώρο εγκατάστασης και παράλληλα "καλούν" το κοινό στο να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό.
  • Προβολή μέσω του User interface μέσω ης οθόνης αφής: Το CareHub φέρει οθόνη αφής, μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εκτελεί όλες τις διαθέσιμες μετρήσεις εύκολα και γρήγορα. Το user interface είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενεί διαφημίσεις με τη μορφή εικόνων, animated banners και videos. Οι προβαλλόμενες διαφημίσεις μπορεί να είναι διαφορετικές ανα σημείο εγκατάστασης, φύλο ,ηλικία αλλά και  αποτέλεσμα των μετρήσεων του χρήστη. Το όλο σύστημα συνοδεύεται από σύστημα reporting, για να γνωρίζει ο διαφημιζόμενος, που, πότε και σε ποια ομάδα κοινού προβλήθηκε η διαφήμισή του.
  • Προβολή μέσω της οθόνης ψηφιακή σήμανση (digital signage): Μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος ψηφιακής σήμανσης που διαθέτει ενσωματωμένο το CareHub, έχετε τη δυνατότητα στη δεύτερη οθόνη LCD που περιλαμβάνεται προαιρετικά στον εξοπλισμό, να προβάλλετε δυναμικά μηνύματα σε μορφή video, εικόνων, RSS feed, HTML ιστοσελίδων, κ.α. Το ενσωματωμένο στον εξοπλισμό CareHub σύστημα ψηφιακής σήμανσης είναι εξαιρετικά ευέλικτο και αξιόπιστο και μπορεί να λειτουργήσει ως μία απόλυτα δυναμική πλατφόρμα που μπορεί να μεταφέρει το μήνυμα σας σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα σημεία που βρίσκεται εγκατεστημένος ο σταθμός CareHub.
  • Χρήση των στατιστικών δεδομένων των μετρήσεων: Με την απόκτηση ενός ή περισσότερων σταθμών CareHub μία εταιρεία αποκτά ένα εργαλείο συγκέντρωσης πολύτιμων στατιστικών στοιχείων. Τα στοιχεία αυτά, αν και ανώνυμα, χτίζουν μία σπάνια βάση δεδομένων που λειτουργεί ως πηγή πληροφορίας για σημαντικές μετρήσεις υγείας του κοινού, με γνώμονα το φύλο, την ηλικία, την χρονική εποχή και την γεωγραφική περιοχή.

Κατασκευάζεται και διατίθεται
από την Intelligent Media ΕΠΕ

logo im iso
Κώστα Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
Intelligent Media